Waarom jij aan
de slag wil als Werkvoorbereider
bij Dräger

Werken bij Dräger betekent werken bij een internationaal bedrijf die zich richt op ‘Techniek voor het Leven’. Een interessante werkplek waar je de kans krijgt om je te blijven ontwikkelen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hebt als Werkvoorbereider? Bekijk dan snel de vacatures. Wil je weten wat wij jou nog meer bieden? Lees dan verder.

Werkvoorbereider

Wat een baan als Werkvoorbereider bij Dräger nog meer betekent

Als Werkvoorbereider ligt jouw focus op plannen, organiseren, aansturen en bezig zijn met levensreddende techniek. Benieuwd hoe dat er ongeveer uit ziet?

Voor de divisie Gas Management Systems breng je in kaart wat er allemaal moet gebeuren voor de distributie van (medische) gassen in een ziekenhuis of laboratorium. Je zorgt ervoor dat de monteurs op locatie voorzien zijn van de benodigde materialen en houdt je bezig met de complete voorbereiding: van het bijhouden en aanpassen van de uitvoeringsplanning tot het maken van een Proces- en instrumentatiediagram (P&ID).

Ga je aan de slag voor Architectual Systems? Dan lever je een bijdrage aan het ontwerp en de realisatie van complexe werkplekken in ziekenhuizen. Denk hierbij aan operatiekamers, de intensive care en de spoedeisende hulp. Je maakt in Autocad alle benodigde tekeningen en zorgt ervoor dat de monteurs voorzien zijn van de juiste materialen en apparatuur, zoals pendelsystemen, operatielampen, monitorarmen en bedwandpanelen.

Uitdaging

Uitdaging

Van het leveren van een bijdrage aan het ontwerp en de realisatie van complexe werkplekken in ziekenhuizen, tot het in kaart brengen van wat er allemaal moet gebeuren voor een medische gasinstallatie bij een ziekenhuis of laboratorium. Als Werkvoorbereider heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Jij gaat geen uitdaging uit de weg.

Ontwikkeling

Werken bij Dräger betekent werken bij een internationaal bedrijf dat voorloopt op het gebied van medische- en veiligheidstechnologie. Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je de kans om op inhoudelijk vlak continu te blijven groeien. Zo worden er interne opleidingen aangeboden om kennis te maken met programma’s, materialen en systemen, maar ook een externe opleiding op ons internationale hoofdkantoor in Lübeck is onderdeel van het ontwikkelprogramma.

Ontwikkeling
Maatschappelijke bijdrage

Maatschappelijke bijdrage

Met jouw werk draag je bij aan het creëren van een goede en veilige werkplek voor medewerkers, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of laboratoria. Zo lever jij een indirecte bijdrage aan de maatschappij.

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de recruiter