Wat werken als Servicetechnicus bij Dräger interessant maakt

Van het werken in een ziekenhuis en op een van ’s werelds grootste schepen tot aan een grote hotelketen of een dynamische werkplaats – dit zijn enkele van de locaties waar je als Servicetechnicus kan komen te werken. Korte lijnen, vrijheid, ontwikkelingskansen en het werken met geavanceerde technologie. Dat mag jij van ons verwachten. Ontdek op deze pagina meer over het werken als Servicetechnicus bij Dräger. Pak jij deze kans?

Servicetechnicus

Het werken als Servicetechnicus in beeld

Werken als Servicetechnicus bij Dräger betekent voor jou

Eigen werk plannen

Wil je zelf je werk plannen? Dat kan! Als buitendienstmedewerker voor de Business Unit: Medical Devices, Workplace Infrastructure of Safety Division, heb jij de controle over je klanten. Je spreekt samen met de klant af wanneer het voor jullie beiden het beste uitkomt.

 

Geavanceerde technologie

Jij werkt graag met geavanceerde apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons draait alles om techniek voor het leven. Denk aan couveuses, beademingsapparatuur, compressoren, hartmonitoren, gasdetectieapparaten, persoonlijke beschermingsmiddelen en reddingsmaterialen. Met jouw inzet draag je bij aan het redden van mensenlevens en zorg je voor een veilige werkomgeving bij bedrijven.

 

Ontwikkelingskansen

Werk je liever in de werkplaats of ben je liever op pad? Samen bekijken we jouw ambities en matchen we die met de juiste locatie en Business Unit. We stellen een ontwikkelingsplan op, met voor jou passende trainingen en opleidingen. Zo ben jij op weg naar de rol die jij ambieert.

Wat je verder van ons mag verwachten

Als gevestigde naam in de markt bieden we jou niet alleen specialistische trainingen en opleidingen aan, maar ook de mogelijkheid om trainingen in ons kantoor in Lübeck te volgen. En dat is slechts het begin! Bij ons staan doorgroeimogelijkheden centraal. Of je nu wilt doorgroeien in je huidige rol of de uitdaging wilt aangaan bij een andere Business Unit, de kansen zijn er. Verder krijg je van ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen, met een laptop, bedrijfsauto of bedrijfsbus en telefoon van de zaak om je te ondersteunen. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen?

Wat je verder van ons mag verwachten



Voor welke Business Unit kies jij?

Als servicetechnicus heb je de mogelijkheid om op diverse locaties te werken, afhankelijk van de Business Unit waarvoor je kiest en die bij jou past. De mogelijkheden zijn:

 

Marine & Offshore

Stap aan boord van ’s werelds grootste schepen in de haven van Rotterdam, of maak een reis naar locaties zoals Curaçao of Maleisië. Hier besteed je soms dagen tot weken aan het onderhouden en repareren van brandblussers, CO2-systemen en persluchttoestellen op schepen en boorplatforms. Dit alles met als doel: een veilige werkomgeving realiseren voor het personeel aan boord.

 

Workplace Infrastructure

Zorgen dat artsen, verpleegkundigen en onderzoekers hun werk precies en veilig kunnen uitvoeren? Dat is de bijdrage die jij levert. Je onderhoudt en repareert onderzoekslampen, pendels, zuilen en gasdistributiesystemen voor laboratoria, operatiekamers, intensive care afdelingen.

 

Medical Devices

Met jouw werk lever je een bijdrage aan het redden van mensenlevens. Zo ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan en advies over apparatuur, zoals anesthesietoestellen, beademingstoestellen, couveuses en patiëntbewakingsmonitoren in ziekenhuizen.

 

Safety Division

Je voert onderhoud en reperatiewerkzaamheden uit aan gasdetectiesystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat onder andere personeel in de industrie, politie en brandweer veilig hun werk kunnen verrichten. Je werkt voor uiteenlopende organisaties. Zo sta je op het ene moment in een tunnel en op het andere moment op een waterzuiveringsinstallatie of raffinaderij.

 

Wil je meer weten over werken voor een van deze Business Units? Lees de verhalen van jouw toekomstige collega’s hier.

Collega's vertellen

Waarom zij bij ons werken

“Het werk dat je als servicetechnicus verricht is uniek”

Bas Smitshoek Servicetechnicus Marine & Offshore
Bas  Smitshoek

“Als servicetechnicus draag ik bij aan een veilige werkomgeving”

Nidian Teunissen Servicetechnicus adembescherming
Nidian  Teunissen

“Als servicetechnicus werk je aan apparatuur die mensenlevens redt”

Rizgar Said Ali Field Service Engineer Medical Devices
Rizgar Said Ali

Gerelateerde vacatures

Heb je nog vragen?

Neem contact op met de recruiter